Oud-premier Cameron begint bezoek aan Oekraïense president Zelensky als minister

van internationale handel

De voormalige Britse premier David Cameron heeft een bezoek gebracht aan de Oekraïense president Volodymyr Zelensky om de banden tussen de twee landen te versterken. Cameron, die nu minister van Internationale Handel is, was in Oekraïne om zijn steun te betuigen voor de hervormingen die Zelensky heeft ingevoerd.

Cameron sprak met Zelensky over de mogelijkheden om de handel tussen de twee landen te vergroten. Hij benadrukte dat het Verenigd Koninkrijk een sterke partner is voor Oekraïne en dat het Verenigd Koninkrijk bereid is om te investeren in de Oekraïense economie.

Cameron zei ook dat het Verenigd Koninkrijk bereid is om Oekraïne te helpen bij het versterken van zijn rechtsstaat. Hij benadrukte dat het Verenigd Koninkrijk bereid is om Oekraïne te helpen bij het versterken van zijn economie, waardoor meer banen kunnen worden gecreëerd.

Tijdens zijn bezoek aan Oekraïne sprak Cameron ook met vertegenwoordigers van de Oekraïense regering over de mogelijkheden om de handel tussen de twee landen te vergroten. Hij benadrukte dat het Verenigd Koninkrijk bereid is om Oekraïne te helpen bij het versterken van zijn economie, waardoor meer banen kunnen worden gecreëerd.

Cameron’s bezoek aan Oekraïne is een duidelijk teken dat het Verenigd Koninkrijk bereid is om een nauwere band met Oekraïne te smeden. Het bezoek van Cameron is ook een duidelijk teken dat het Verenigd Koninkrijk bereid is om Oekraïne te helpen bij het versterken van zijn economie en rechtsstaat.