Oud-minister Kamp blijft overtuigd van zijn strijd tegen fraude

Oud-minister Henk Kamp van Sociale Zaken en Werkgelegenheid blijft overtuigd van zijn strijd tegen fraude. Kamp heeft de afgelopen jaren veel gedaan om de fraude met sociale uitkeringen te bestrijden. Hij heeft verschillende maatregelen genomen om de fraude tegen te gaan, zoals het verhogen van de boetes, het versterken van de controles en het verbeteren van de informatie-uitwisseling tussen de verschillende overheidsinstanties.

Kamp is ervan overtuigd dat deze maatregelen effectief zijn geweest. Volgens hem hebben de maatregelen geleid tot een aanzienlijke vermindering van fraude met sociale uitkeringen. Ook is er volgens hem meer aandacht voor het voorkomen van fraude. Er is meer bewustzijn dat fraude niet getolereerd wordt en dat er consequenties aan verbonden zijn.

Kamp benadrukt dat er nog steeds veel werk te doen is om fraude met sociale uitkeringen tegen te gaan. Hij roept daarom op tot een samenwerking tussen alle betrokken partijen om de strijd tegen fraude voort te zetten. Ook benadrukt hij het belang van een goede informatie-uitwisseling tussen de verschillende overheidsinstanties.

Kamp is ervan overtuigd dat alleen door samenwerking en een goede informatie-uitwisseling de strijd tegen fraude met sociale uitkeringen succesvol kan worden gevoerd. Hij roept daarom iedereen op om hieraan mee te werken.