O’Sullivan overweegt te stoppen met snooker na ruzie met bond: ‘Geen andere optie’

De wereldberoemde snookerspeler Ronnie O’Sullivan heeft aangegeven dat hij mogelijk zal stoppen met het spelen van snooker na een ruzie met de World Professional Billiards and Snooker Association (WPBSA). O’Sullivan zei dat hij geen andere optie heeft dan te stoppen met het spelen van snooker.

De ruzie tussen O’Sullivan en de WPBSA begon toen O’Sullivan een uitspraak deed over de kwaliteit van het snooker dat wordt gespeeld. O’Sullivan zei dat het spel te veel gebaseerd is op geluk en dat er te weinig techniek en vaardigheid bij komt kijken. De WPBSA was het hier niet mee eens en stuurde een brief naar O’Sullivan waarin stond dat hij zich moest verontschuldigen voor zijn uitspraken.

O’Sullivan weigerde dit te doen en zei dat hij zou stoppen met het spelen van snooker als de WPBSA niet bereid was om met hem te praten over de kwestie. O’Sullivan zei dat hij geen andere optie had dan te stoppen met het spelen van snooker als de WPBSA niet bereid was om met hem te praten.

Hoewel er nog geen definitief besluit is genomen, lijkt het erop dat O’Sullivan serieus overweegt om te stoppen met het spelen van snooker. Als hij inderdaad stopt, zal dit een grote verandering betekenen voor de wereld van snooker. O’Sullivan is een van de meest succesvolle spelers ooit en heeft veel bijgedragen aan de populariteit van het spel. Het zou dan ook een enorm verlies zijn als hij besluit om te stoppen.