Osaka strandt in Brisbane na onmogelijkheid om succesvolle tennisrentree voort te zetten

Osaka strandt in Brisbane na onmogelijkheid om succesvolle tennisrentree voort te zetten

Na een lange afwezigheid van de tennisbaan heeft Naomi Osaka de poging gestaakt om haar rentree in Brisbane voort te zetten. De Japanse tennisster, die de nummer twee van de wereld is, had een blessure opgelopen aan haar linkerarm en kon daardoor niet meer verder spelen.

Osaka had aangekondigd dat ze terug wilde keren naar de tennisbaan in Brisbane, maar de blessure belette haar om dit te doen. Ze had al een paar dagen geprobeerd om zichzelf voor te bereiden op het toernooi, maar uiteindelijk heeft ze besloten om het niet door te zetten.

De blessure kwam als een grote schok voor Osaka, die na een jaar afwezigheid van de tennisbaan had gehoopt om haar rentree succesvol voort te zetten. Ze had al een aantal wedstrijden gespeeld in het afgelopen jaar, waaronder de US Open, waar ze de titel won.

Hoewel Osaka teleurgesteld is dat ze niet in staat was om haar rentree in Brisbane voort te zetten, is ze vastbesloten om terug te keren naar de tennisbaan. Ze heeft aangekondigd dat ze zichzelf volledig zal herstellen en dat ze klaar is om terug te keren naar de baan zo snel mogelijk.

Het is jammer dat Osaka haar rentree niet kon voortzetten, maar we hopen dat ze snel weer terugkeert op de tennisbaan. We wensen haar veel sterkte toe bij het herstellen van haar blessure en hopen dat ze binnenkort weer op de baan staat.