Oranjevrouwen gaan in februari naar Cádiz voor olympisch kwalificatietoernooi

Oranjevrouwen gaan in februari naar Cádiz voor olympisch kwalificatietoernooi

De Oranjevrouwen gaan in februari naar Cádiz voor het olympisch kwalificatietoernooi. Het Nederlands vrouwenvoetbalelftal heeft de uitdaging aangenomen om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen van Tokio in 2020.

De Oranjevrouwen zullen in februari naar Cádiz reizen om deel te nemen aan het kwalificatietoernooi. Het toernooi begint op 6 februari en eindigt op 9 maart. Tijdens het toernooi zal Nederland het opnemen tegen teams uit Europa, Afrika, Azië en Noord- en Zuid-Amerika.

Het Nederlands team is in goede vorm en heeft een goede kans om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen. De Oranjevrouwen hebben al eerder laten zien dat ze in staat zijn om te presteren op het hoogste niveau. In 2017 wonnen ze de Europese titel en in 2019 werden ze derde op het WK.

De Oranjevrouwen zullen hun beste beentje voorzetten om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen. Het team is vastbesloten om het Nederlandse publiek trots te maken met hun prestaties. Ze hopen dat ze de kans krijgen om hun talent te laten zien op het grootste podium ter wereld.

Het olympisch kwalificatietoernooi is een belangrijke stap voor de Oranjevrouwen op weg naar Tokio 2020. Ze zullen hun best doen om hun droom waar te maken en Nederland te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen.