Oranje zal waarschijnlijk zonder Frenkie de Jong spelen tegen Frankrijk en Griekenland

Oranje zal waarschijnlijk zonder Frenkie de Jong spelen tegen Frankrijk en Griekenland

Het Nederlands voetbalelftal zal waarschijnlijk zonder Frenkie de Jong spelen tegen Frankrijk en Griekenland. De Jong, die normaal gesproken een vaste waarde is in het Nederlands elftal, heeft een blessure opgelopen tijdens de laatste wedstrijd van Ajax tegen FC Groningen. Hoewel hij nog steeds in staat is om te spelen, heeft bondscoach Ronald Koeman besloten dat hij niet mee zal doen aan de aankomende wedstrijden.

De Jong is een van de meest talentvolle voetballers van Nederland en heeft al veel successen geboekt met Ajax en het Nederlands elftal. Zijn afwezigheid zal daarom een grote impact hebben op de prestaties van Oranje. Hoewel er veel andere talentvolle spelers zijn, zal het moeilijk zijn om de leiding en het leiderschap te vervangen dat De Jong biedt.

Het Nederlands elftal zal de komende weken hard moeten werken om een manier te vinden om de afwezigheid van De Jong op te vangen. Hoewel er nog steeds veel vertrouwen is in de kwaliteit van het team, zal het moeilijk zijn om dezelfde prestaties te leveren als met De Jong in de selectie.

Het is belangrijk dat Oranje de komende weken goed blijft trainen en focust op het verbeteren van hun spel. Alleen op deze manier kan het Nederlands elftal de afwezigheid van Frenkie de Jong compenseren en hun prestaties op hetzelfde niveau houden.