Oranje worstelt in zicht van opgeluchte Jonker: 'Af en toe met de billen tegen elkaar'

Oranje worstelt in zicht van opgeluchte Jonker: ‘Af en toe met de billen tegen elkaar’

De Nederlandse voetbalploeg heeft de laatste tijd een moeilijke tijd gehad. Na de rampzalige WK-campagne van 2018, waar Oranje al in de groepsfase uitviel, is het team nog steeds op zoek naar een manier om terug te keren naar de top. Hoewel de ploeg onder leiding van bondscoach Ronald Koeman een aantal goede resultaten heeft geboekt, lijkt het erop dat er nog steeds veel werk aan de winkel is.

De laatste tijd heeft Oranje veel moeite gehad om te scoren. De ploeg heeft slechts één doelpunt gemaakt in de laatste vier wedstrijden. Dit is een zorgwekkende trend die aangeeft dat er meer aandacht nodig is voor de aanval.

Ook de verdediging van Oranje heeft problemen. De ploeg heeft al meerdere keren tegendoelpunten geïncasseerd, waardoor er veel druk op de verdediging komt te staan. Dit is een grote zorg voor bondscoach Koeman, die probeert de verdediging te versterken.

De situatie is ook moeilijk voor aanvoerder Virgil van Dijk. De verdediger heeft veel druk om zijn schouders, omdat hij wordt gezien als de leider van de ploeg. Van Dijk heeft al toegegeven dat hij af en toe met zijn billen tegen elkaar moet knijpen om Oranje op koers te houden.

Hoewel er dus nog veel werk aan de winkel is voor Oranje, is er ook reden tot optimisme. Bondscoach Koeman heeft al aangegeven dat hij ervan overtuigd is dat Oranje weer terug kan keren naar de top. Als de ploeg in staat is om haar spel te verbeteren, kan het team weer in zicht komen van een opgeluchte Jonker.