Oranje wint door late penalty in Griekenland en is bijna zeker van EK-deelname

De Nederlandse voetbalploeg heeft een geweldige prestatie geleverd door een late penalty te scoren in Griekenland. Deze overwinning betekent dat Oranje bijna zeker is van deelname aan het EK van 2021.

Het was een spannende wedstrijd, waarin Nederland de volledige controle had. Na een goede start van Oranje, kwam Griekenland steeds beter in de wedstrijd. Uiteindelijk leek het erop dat de wedstrijd zou eindigen in een gelijkspel.

Gelukkig voor Oranje kreeg het team in de laatste minuut een penalty. De penalty werd perfect genomen door Memphis Depay, waardoor Nederland met 1-2 won.

Met deze overwinning staat Nederland nu bovenaan in de groep. Als Oranje de laatste twee wedstrijden ook wint, is het zeker van deelname aan het EK van 2021.

De spelers en staf van Oranje zijn erg blij met deze overwinning. Het team heeft hard gewerkt om dit resultaat te behalen en het is een beloning voor al hun harde werk.

De komende wedstrijden zullen erg belangrijk zijn voor Oranje. Als het team deze wedstrijden wint, is het zeker van deelname aan het EK van 2021. Dit zou een geweldige prestatie zijn voor de Nederlandse voetbalploeg en het land.