Oranje voetbalteam traint op een biljartlaken in Sydney: ‘Het is een geweldig veld’

Het Nederlandse oranje voetbalteam heeft de afgelopen week getraind op een bijzondere locatie in Sydney: een biljartlaken. De spelers waren enthousiast over de ervaring. “Het is een geweldig veld”, aldus de bondscoach.

Het team was in Sydney voor een aantal vriendschappelijke wedstrijden tegen AustraliĆ«. Ze hadden geen toegang tot een normaal voetbalveld, dus besloten ze om te trainen op het biljartlaken. De spelers waren verrast door de unieke ervaring. “Het was echt leuk om op zo’n ander veld te spelen”, zei een van de spelers.

De bondscoach was ook onder de indruk van de training. “Het was een geweldig veld om op te trainen”, zei hij. “Het was een goede manier om onze techniek te verbeteren en onze conditie te verbeteren.”

De spelers genoten ook van de ervaring. “Het was leuk om op zo’n ander veld te spelen”, zei een van hen. “Het was een goede manier om onszelf te verbeteren en ons spel te verbeteren.”

Het Nederlandse oranje voetbalteam heeft een unieke ervaring gehad door te trainen op een biljartlaken in Sydney. De spelers waren enthousiast over de ervaring en de bondscoach was ook onder de indruk. Het was een geweldig veld om op te trainen en een goede manier om hun techniek en conditie te verbeteren.