Oranje stijgt naar tweede plaats op wereldranglijst na bereiken kwartfinale WK

De Nederlandse voetbalploeg heeft een grote stap voorwaarts gemaakt in de wereldranglijst. Na het bereiken van de kwartfinale van het WK 2018 is Oranje naar de tweede plaats gestegen.

De Nederlandse voetbalploeg was voor het WK al op de zevende plaats geƫindigd in de wereldranglijst. Maar na het bereiken van de kwartfinale is Oranje gestegen naar de tweede plaats. Dit is een grote verbetering ten opzichte van vorig jaar, toen Nederland nog op de veertiende plaats stond.

Het bereiken van de kwartfinale is een grote prestatie voor Oranje. Het team heeft hard gewerkt om zich te plaatsen voor het WK en heeft bewezen dat het een sterk team is. De spelers hebben laten zien dat ze in staat zijn om tegen de beste teams ter wereld te spelen.

De stijging in de wereldranglijst is een bewijs dat Oranje steeds beter wordt. Het team heeft een goede mix van jonge en ervaren spelers en is goed op weg om een van de beste teams ter wereld te worden.

Het Nederlandse team heeft laten zien dat het in staat is om tegen de beste teams ter wereld te spelen. Met de stijging in de wereldranglijst is Oranje nu een van de beste teams ter wereld. Dit betekent dat Nederland een goede kans maakt om meer internationale prijzen te winnen in de toekomst.