Oranje-spits Vivianne Miedema traint na zware revalidatieperiode weer mee bij Arsenal

Vivianne Miedema, de Nederlandse aanvaller van Arsenal, heeft na een zware revalidatieperiode weer meegetraind met haar team. De 24-jarige spits had een knieblessure opgelopen tijdens een wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion in de FA Women’s Super League.

Miedema heeft sinds de blessure hard gewerkt om weer fit te worden. Ze heeft veel tijd besteed aan het versterken van haar knie en het verbeteren van haar algehele conditie. Na een paar maanden hard werken, was Miedema klaar om weer mee te trainen met haar team.

Het is geweldig nieuws voor Miedema en Arsenal dat ze weer terug is op het veld. Miedema is een belangrijke speler voor Arsenal, die als tweede eindigde in de FA Women’s Super League. Ze heeft al veel doelpunten gemaakt voor Arsenal en is een belangrijke speler voor het team.

Miedema is ook een van de beste spelers van Oranje. Ze heeft al veel doelpunten gemaakt voor Nederland en is een van de meest productieve spelers in het team. Haar terugkeer op het veld is dus goed nieuws voor Oranje, die dit jaar deelneemt aan het EK vrouwenvoetbal.

Het is duidelijk dat Miedema hard heeft gewerkt om zo snel mogelijk terug te keren op het veld. Haar terugkeer is goed nieuws voor zowel Arsenal als Oranje en we kunnen er zeker van zijn dat ze weer veel doelpunten gaat maken.