Oranje scoort in de laatste seconde en Wiegman en Engeland lopen de Spelen mis

Oranje scoort in de laatste seconde en Wiegman en Engeland lopen de Spelen mis

De Nederlandse voetbalploeg heeft op het laatste moment een overwinning geboekt tegen Engeland in de kwartfinale van de Olympische Spelen. De wedstrijd stond op het punt om gelijk te eindigen, maar in de laatste seconde wist Oranje de winnende goal te scoren. Het was een emotionele avond voor bondscoach Sarina Wiegman en haar team.

De wedstrijd begon met een aantal kansen voor beide teams, maar het duurde tot de tweede helft voordat er een doelpunt werd gescoord. Oranje kreeg de leiding, maar Engeland kwam terug en scoorde ook. Uiteindelijk stond het 2-2 toen de klok afliep. Maar in de laatste seconde wist Oranje nog een doelpunt te maken, waardoor de overwinning naar Nederland ging.

De overwinning was een grote opluchting voor bondscoach Sarina Wiegman en haar team. Zij hadden hard gewerkt om deze overwinning te behalen en zij waren erg blij dat hun inspanningen uiteindelijk beloond werden. De overwinning betekent ook dat Oranje door is naar de halve finale van de Spelen.

Voor Engeland was het een teleurstellende avond. Zij hadden gehoopt op een plaats in de halve finale, maar door de laatste seconde goal van Oranje liepen ze de Spelen mis. Het was een zeer emotionele avond voor Engeland, maar ze moeten nu hun blik op de toekomst richten.

Oranje heeft een geweldige prestatie geleverd door in de laatste seconde te winnen. Deze overwinning betekent dat zij door zijn naar de halve finale van de Spelen en dat is een grote prestatie. Bondscoach Sarina Wiegman en haar team hebben hard gewerkt om dit resultaat te behalen en zij verdienen alle lof voor hun prestatie.