Oranje oefent voor EK tegen Duitsland en Schotland

Oranje oefent voor EK tegen Duitsland en Schotland

Het Nederlandse voetbalelftal heeft de laatste voorbereidingen getroffen voor het Europees Kampioenschap (EK) van 2021. De ploeg van bondscoach Frank de Boer heeft twee oefenwedstrijden gespeeld tegen Duitsland en Schotland.

De eerste wedstrijd, tegen Duitsland, werd gespeeld op zaterdag 24 maart. Nederland begon sterk en kreeg al snel een voorsprong van twee doelpunten. Duitsland kon niet veel terugdoen en Nederland won uiteindelijk met 3-0.

De tweede oefenwedstrijd was tegen Schotland op dinsdag 27 maart. Ook hier begon Nederland sterk en kreeg al snel een voorsprong. De Schotten konden niet veel terugdoen en Nederland won uiteindelijk met 4-0.

Deze twee oefenwedstrijden waren belangrijk voor Nederland om te zien hoe de ploeg er voor staat voor het EK. De resultaten waren positief en de ploeg lijkt er klaar voor te zijn om het EK aan te gaan.

De bondscoach Frank de Boer was tevreden met de resultaten van de oefenwedstrijden. Hij zei dat de ploeg goed heeft gepresteerd en dat hij blij is met de resultaten. Hij benadrukte ook dat er nog veel werk aan de winkel is voor het EK, maar dat hij er vertrouwen in heeft dat Nederland goed kan presteren.

Het Nederlands elftal is klaar voor het EK van 2021. De ploeg heeft twee goede oefenwedstrijden gespeeld tegen Duitsland en Schotland en lijkt er klaar voor te zijn om het EK aan te gaan. Bondscoach Frank de Boer is tevreden met de resultaten en heeft er vertrouwen in dat Nederland goed kan presteren.