Oranje Leeuwinnen onder leiding van Wiegman strijden tegen Engeland en Colombia in de kwartfinales van het WK Voetbal

De Oranje Leeuwinnen staan op het punt om deel te nemen aan de kwartfinales van het WK Voetbal. Onder leiding van bondscoach Sarina Wiegman staan de Nederlandse vrouwen klaar om te strijden tegen Engeland en Colombia.

De Nederlandse vrouwen hebben een geweldige prestatie geleverd tijdens het WK. Ze wonnen al hun groepswedstrijden met overtuigende cijfers. Tegen Thailand werd het 5-0, tegen Chili werd het 2-0 en tegen China werd het 3-1.

De kwartfinale tegen Engeland zal een moeilijke wedstrijd worden. De Engelse vrouwen hebben een goed team en zijn sterk in verdediging. Maar de Oranje Leeuwinnen zijn ook sterk en hebben de kwaliteit om deze wedstrijd te winnen.

De tweede kwartfinale is tegen Colombia. De Colombiaanse vrouwen zijn een sterk team en hebben al veel successen geboekt. Maar de Oranje Leeuwinnen zijn ook sterk en hebben de kwaliteit om deze wedstrijd te winnen.

De Oranje Leeuwinnen staan onder leiding van bondscoach Sarina Wiegman. Sarina is een ervaren coach die al veel successen heeft geboekt met de Nederlandse vrouwen. Ze is een gedreven coach die haar team wil laten stralen op het veld.

De Oranje Leeuwinnen staan klaar om te strijden in de kwartfinales van het WK Voetbal. Onder leiding van bondscoach Sarina Wiegman zullen ze hun best doen om Engeland en Colombia te verslaan en zo de finale te bereiken.