Oranje herstelt zich na moeizame start tegen Ierland en blijft op koers voor EK

2021

De Nederlandse voetbalploeg heeft zich hersteld na een moeizame start tegen Ierland en blijft op koers voor het EK 2021. Na een 0-1 achterstand in de eerste helft, lukte het Oranje om de wedstrijd te keren en met 2-1 te winnen.

De wedstrijd begon moeizaam voor Oranje. De Ieren hadden de betere kansen in de eerste helft, maar het was de thuisploeg die de score opende. De Nederlandse verdediging stond onder druk en kon de aanval van Ierland niet stoppen. Uiteindelijk was het Shane Duffy die de bal in het net wist te schieten.

In de tweede helft kwam Oranje sterk terug. De ploeg van bondscoach Frank de Boer liet zien dat ze niet van plan waren om de wedstrijd te verliezen. Met veel druk op de verdediging van Ierland, wisten Memphis Depay en Donyell Malen de score om te draaien.

Met deze overwinning blijft Oranje op koers voor het EK 2021. De ploeg heeft nu twee overwinningen uit twee wedstrijden en staat bovenaan in hun groep. Als Oranje de volgende wedstrijden ook wint, zal het EK 2021 een realiteit worden.

Het is duidelijk dat Oranje zich heeft hersteld na een moeizame start tegen Ierland. De ploeg heeft laten zien dat ze klaar zijn voor het EK 2021 en dat ze bereid zijn om alles te geven om hun doel te bereiken.