Oranje-coach Wiegman heeft geen contact gehad met bondsbestuur: ‘We weten wat we moeten doen’

Sinds de aankondiging dat Sarina Wiegman de nieuwe coach van het Nederlandse vrouwenvoetbalteam zou worden, heeft ze geen contact gehad met het bondsbestuur. Wiegman zei dat ze weet wat ze moet doen om de Oranje-dames naar de top te brengen.

Wiegman werd in juli aangesteld als opvolger van de voormalige bondscoach, Roger Reijners. Hoewel er veel verwachtingen zijn van Wiegman, heeft ze nog geen contact gehad met het bondsbestuur. Wiegman zei dat ze de situatie goed begrijpt en dat ze weet wat ze moet doen om het team naar de top te brengen.

Wiegman is een ervaren coach en heeft al veel successen geboekt met andere teams. Ze was de coach van het Nederlandse U17-team dat in 2014 de Europese titel won. Ook was ze de hoofdcoach van het Nederlandse vrouwenvoetbalteam dat in 2017 de Europese titel won.

Wiegman is vastbesloten om het Nederlandse vrouwenvoetbalteam naar de top te brengen. Ze zei dat ze zichzelf als coach wil blijven ontwikkelen en dat ze de spelers zal blijven motiveren om hun beste prestaties te leveren.

Het bondsbestuur is enthousiast over Wiegman en haar plannen voor het Nederlandse vrouwenvoetbalteam. Ze hopen dat Wiegman het team naar nieuwe hoogtes kan brengen en dat ze de Oranje-dames naar meer successen kan leiden.