Oranje bereikt achtste finales WK na spektakelstuk tegen Zuid-Afrika, Italië uitgeschakeld

Het Nederlands elftal heeft een spektakelstuk neergezet tegen Zuid-Afrika, waardoor het de achtste finale van het WK heeft bereikt. Het Nederlands elftal heeft een spectaculaire overwinning behaald door met 3-2 te winnen van Zuid-Afrika.

Het was een spannende wedstrijd, waarbij de Nederlanders in de eerste helft al snel op voorsprong kwamen door een doelpunt van Memphis Depay. In de tweede helft kwam Zuid-Afrika terug in de wedstrijd met twee doelpunten, maar de Nederlanders wisten de wedstrijd alsnog te winnen door twee doelpunten van Luuk de Jong.

Met deze overwinning heeft Oranje zich geplaatst voor de achtste finale van het WK. Hierdoor is Italië uitgeschakeld, omdat Oranje meer punten heeft dan Italië.

De Nederlanders hebben een geweldige prestatie geleverd en zijn erin geslaagd om zich te plaatsen voor de achtste finale. Nu moeten ze zich klaarmaken voor hun volgende wedstrijd tegen Mexico, waar ze hopelijk weer een goed resultaat kunnen behalen.