Oranje bereidt zich voor op EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk met volledige selectie

Het Nederlands voetbalelftal bereidt zich voor op een belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk. De wedstrijd zal plaatsvinden op dinsdag 16 oktober in het Stade de France in Parijs.

De Nederlandse bondscoach Ronald Koeman heeft een volledige selectie van 23 spelers meegenomen voor de wedstrijd. Het is voor het eerst sinds de EK-kwalificatiecampagne begon dat Oranje met een volledige selectie naar een wedstrijd reist.

De selectie bestaat uit de bekende namen zoals Virgil van Dijk, Georginio Wijnaldum en Memphis Depay. Ook de jonge spelers zoals Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Donny van de Beek zijn meegenomen.

De Nederlandse voetbalfans hopen dat Oranje de wedstrijd tegen Frankrijk kan winnen. Het zou een grote stap zijn in de richting van het kwalificeren voor het EK 2020.

De wedstrijd begint om 20.45 uur Nederlandse tijd en zal worden uitgezonden op NPO 1. De fans kunnen ook de wedstrijd volgen via de NOS-app of op hun computer.

Het Nederlands elftal is klaar om de wedstrijd tegen Frankrijk aan te gaan met een volledige selectie. De spelers zullen hun best doen om de wedstrijd te winnen en zo een stap dichterbij het EK 2020 te komen.