Oprah Winfrey toont nieuwe look: ‘Medicijnen helpen me om mijn gewicht te behouden’

Oprah Winfrey heeft een nieuwe look getoond op Instagram. De media-icoon deelde een foto van zichzelf in een strakke zwarte jurk met de boodschap dat medicijnen haar helpen om haar gewicht te behouden.

Oprah heeft al jarenlang geprobeerd om haar gewicht onder controle te houden. Ze heeft verschillende diƫten geprobeerd en is meerdere keren afgevallen en aangekomen. Maar nu lijkt ze haar gewicht onder controle te hebben met behulp van medicijnen.

In haar Instagram-bericht schrijft Oprah: “Ik heb de afgelopen jaren veel geprobeerd om mijn gewicht onder controle te houden, maar het was een uitdaging. Maar ik ben blij dat ik nu medicijnen heb die me helpen om mijn gewicht te behouden.”

Oprah heeft ook gezegd dat ze blij is dat ze haar gezondheid onder controle heeft. Ze zei: “Ik voel me goed en ik ben blij dat ik mijn gezondheid onder controle heb. Ik ben me ervan bewust dat ik meer moet bewegen en gezonder moet eten, maar ik voel me goed.”

Oprah’s nieuwe look is een inspiratie voor velen die worstelen met hun gewicht. Haar boodschap is duidelijk: als je worstelt met je gewicht, zoek dan hulp. Er zijn verschillende opties beschikbaar, waaronder medicijnen, die je kunnen helpen om je gewicht onder controle te houden.