OpenGriekspoor verliest achtste finale Winston-Salem Open enkele dagen voor US Open

De Nederlandse tennisser, Kiki Bertens, heeft de achtste finale van de Winston-Salem Open verloren. De wedstrijd vond plaats op maandag 19 augustus, slechts enkele dagen voor de start van de US Open.

Bertens begon sterk aan de wedstrijd tegen de Poolse Magda Linette. Ze won de eerste set met 6-4. In de tweede set kwam Linette sterk terug en won met 6-3. In de derde set kon Bertens niet meer bijhouden en verloor met 6-2.

Hoewel Bertens de wedstrijd verloor, was het toch een goede prestatie. Ze had immers al een lange tijd niet meer gespeeld vanwege een blessure. Ze had zichzelf in een korte tijd weer in vorm gespeeld om klaar te zijn voor de US Open.

De US Open begint op maandag 26 augustus. Bertens is vastbesloten om haar beste prestaties te leveren en hoopt dat ze verder kan komen dan de achtste finale van de Winston-Salem Open.

Het is duidelijk dat Bertens een sterke speler is en dat ze veel potentie heeft. Als ze haar blessure achter zich kan laten, is er geen twijfel dat ze een grote naam in de tennissport kan worden. Laten we hopen dat ze haar doel bereikt en een goed resultaat behaalt op de US Open.