Oosterhoutse woningbrand eist dodelijk slachtoffer, ander redt zichzelf door uit raam te springen

Vandaag heeft een woningbrand in Oosterhout een dodelijk slachtoffer geëist. Een ander slachtoffer heeft zichzelf weten te redden door uit het raam te springen.

De brand brak uit in een woning aan de Kerkstraat in Oosterhout. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen, maar het was al te laat voor het slachtoffer dat in de woning aanwezig was. Het tweede slachtoffer heeft zichzelf weten te redden door uit het raam te springen.

De oorzaak van de brand is nog onbekend. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. De politie heeft aangegeven dat er geen aanwijzingen zijn dat er sprake is van opzet.

Het dodelijke slachtoffer is nog niet geïdentificeerd. De politie doet onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer. Het tweede slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De brandweer heeft de brand onder controle gekregen en de schade is beperkt gebleven tot de woning waar de brand uitbrak.

Deze tragedie laat zien hoe belangrijk het is om voorzorgsmaatregelen te nemen om woningbrand te voorkomen. Het is belangrijk om rookmelders te installeren en vluchtroutes te plannen in geval van een brand.