Ontdek de 'echte' kerstman in dit themapark in Lapland

Ontdek de ‘echte’ kerstman in dit themapark in Lapland

De kerstman is een van de meest geliefde figuren in de wereld. Hij is een symbool van warmte, vreugde en magie. Maar waar komt deze mysterieuze figuur vandaan? In Lapland, het noordelijkste deel van Finland, kun je de ‘echte’ kerstman ontmoeten in het Santa Claus Village themapark.

Het Santa Claus Village themapark is een magisch plekje waar je een onvergetelijke ervaring kunt beleven. Je kunt er de kerstman ontmoeten, zijn huis bezoeken, deel uitmaken van verschillende activiteiten en nog veel meer. Het park is gevuld met magische figuren zoals elfjes, rendieren en sneeuwpoppen. Er zijn ook verschillende attracties zoals een reuzenrad, een achtbaan en een kerstman-trein.

Het Santa Claus Village themapark is ook een perfecte plek om te genieten van de prachtige winterlandschappen van Lapland. Je kunt er ook verschillende winteractiviteiten doen zoals sneeuwschoenwandelen, sneeuwscooter rijden en husky-safari’s.

Het Santa Claus Village themapark is een unieke ervaring die je nergens anders kunt vinden. Het is een magische plek waar je de ‘echte’ kerstman kunt ontmoeten en genieten van alle magie die Lapland te bieden heeft. Dus als je op zoek bent naar een magische ervaring, dan is dit themapark in Lapland de perfecte plek om te bezoeken!