Onno de Jong neemt terug advocatenrol op voor Marengo-kroongetuige Nabil B.

Onno de Jong neemt terug advocatenrol op voor Marengo-kroongetuige Nabil B.

Onno de Jong, een bekende Nederlandse advocaat, heeft aangekondigd dat hij de advocatenrol zal opnemen voor Nabil B., de kroongetuige in het Marengo-proces. Nabil B. is een van de belangrijkste getuigen in het proces tegen de verdachten van de moord op advocaat Derk Wiersum.

De Jong heeft aangegeven dat hij zich inzet voor Nabil B. om ervoor te zorgen dat deze getuige een eerlijk proces krijgt. De Jong is ervan overtuigd dat Nabil B. onschuldig is en hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Nabil B. een eerlijke behandeling krijgt.

De Jong heeft al meerdere malen aangegeven dat hij ervan overtuigd is dat Nabil B. onschuldig is en dat hij de verdachten van de moord op Derk Wiersum wil laten boeten voor hun misdaden. De Jong heeft ook aangegeven dat hij ervoor wil zorgen dat Nabil B. een eerlijk proces krijgt en dat hij er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat Nabil B. een eerlijke behandeling krijgt.

De Jong is een ervaren advocaat met veel ervaring in strafrechtelijke zaken. Hij heeft al veel succesvolle zaken gevoerd en is ervan overtuigd dat hij ook in dit geval de verdachten van de moord op Derk Wiersum kan laten boeten voor hun misdaden.

Het is duidelijk dat Onno de Jong een belangrijke rol speelt in het Marengo-proces en dat hij er alles aan doet om ervoor te zorgen dat Nabil B. een eerlijk proces krijgt. Het is te hopen dat deze getuige een eerlijke behandeling krijgt en dat de verdachten van de moord op Derk Wiersum worden gestraft voor hun misdaden.