Onderzoek naar Taghi’s toenmalige advocaat Inez Weski op bevel van OM

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft onlangs bevel gegeven tot het onderzoeken van de advocaat van Taghi, Inez Weski. Taghi is een verdachte in een grote zaak van witwassen van geld. Het onderzoek richt zich op mogelijke verdachte transacties tussen Taghi en Weski.

Het onderzoek is een gevolg van de verdachte transacties die Taghi en Weski hebben gedaan. De transacties werden ontdekt door het OM tijdens hun onderzoek naar Taghi. De transacties omvatten betalingen van Taghi aan Weski voor haar advocatendiensten.

Het OM heeft bevestigd dat het onderzoek naar Weski is gestart en dat er geen verdere informatie wordt vrijgegeven. Het OM heeft ook gezegd dat het onderzoek nog in de beginfase is en dat er geen conclusies kunnen worden getrokken over de betrokkenheid van Weski bij de zaak.

Het is nog niet bekend hoe lang het onderzoek zal duren of wat de uitkomst zal zijn. Het OM zal echter alle relevante informatie verzamelen om te bepalen of er sprake is van verdachte transacties. Als er bewijs wordt gevonden dat Weski betrokken is bij de zaak, kan ze mogelijk worden vervolgd.

Het onderzoek naar Weski is een belangrijke stap in het onderzoek naar Taghi. Het OM hoopt dat het onderzoek meer informatie zal opleveren over de betrokkenheid van Weski bij de zaak. Als er bewijs wordt gevonden dat Weski betrokken is bij de zaak, kan dit leiden tot nieuwe ontwikkelingen in de zaak.