Olympisch parcours bevalt Mathieu van der Poel: 'Ik moet meer aan de start verschijnen'

Olympisch parcours bevalt Mathieu van der Poel: ‘Ik moet meer aan de start verschijnen’

Mathieu van der Poel is een Nederlandse wielrenner die deelneemt aan de Olympische Spelen. Hij heeft zijn eerste ervaring met het olympisch parcours beoordeeld als ‘uitdagend’ en ‘interessant’.

Van der Poel heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om zich voor te bereiden op de Olympische Spelen. Hij heeft veel tijd besteed aan het verkennen van het parcours, het verkennen van de omgeving en het verbeteren van zijn techniek.

Hij zegt dat het parcours hem bevalt, maar dat hij meer aan de start moet verschijnen om zijn kansen te vergroten. Hij heeft gezegd dat hij meer wedstrijden wil rijden om zich voor te bereiden op de Olympische Spelen.

Van der Poel is een veelbelovende wielrenner die een grote kans heeft om een medaille te winnen op de Olympische Spelen. Hij heeft al veel successen behaald in de wielersport, waaronder een wereldkampioenschap in 2018.

Hij is vastbesloten om zijn beste prestatie te leveren op de Olympische Spelen en hij is ervan overtuigd dat hij in staat is om een medaille te winnen. Hij is er klaar voor om zijn beste prestatie te leveren en hij is vastbesloten om zijn droom waar te maken.