Olympique Marseille verhoogt spanning in poule Ajax met overwinning op AEK

Olympique Marseille verhoogt spanning in poule Ajax met overwinning op AEK

Athene

Olympique Marseille heeft de spanning in de groep van Ajax verhoogd door een overwinning te behalen op AEK Athene. De Franse club won met 2-1 in Athene en heeft nu vier punten uit twee wedstrijden.

De Fransen hadden een goede start in de Champions League-groep, met een 1-1 gelijkspel tegen Ajax in het eerste duel. In hun tweede wedstrijd versloegen ze AEK Athene met 2-1.

De winst van Marseille betekent dat Ajax nu onder druk staat om punten te behalen in hun volgende twee wedstrijden. Als de Amsterdammers niet winnen, zullen ze waarschijnlijk niet doorstoten naar de volgende ronde.

Het is duidelijk dat Marseille een sterke tegenstander is in de groep. De Fransen hebben een goed team met veel ervaring en kwaliteit. Ze zijn ook goed voorbereid op de wedstrijden, wat blijkt uit hun resultaten tot nu toe.

Het is duidelijk dat Ajax zich moet voorbereiden op een zware strijd om de tweede plaats in de groep. Als ze willen doorstoten naar de volgende ronde, zullen ze moeten winnen van Marseille en AEK Athene. Alleen zo kunnen ze de spanning in de groep verhogen en hun kansen vergroten om door te stoten naar de volgende ronde.