Olympique Marseille beperkt schade bij gelijkspel in ArenA: 'Het blijft Ajax'

Olympique Marseille beperkt schade bij gelijkspel in ArenA: ‘Het blijft Ajax’

Olympique Marseille heeft vandaag een belangrijke stap gezet in de strijd om de Franse titel. Het team van trainer André Villas-Boas speelde in de Amsterdam ArenA tegen Ajax een gelijkspel (1-1). Hoewel het resultaat niet helemaal wat Marseille had gehoopt, hebben ze toch een goed resultaat behaald.

Het was een spannende wedstrijd met veel kansen aan beide kanten. Marseille begon sterk en kreeg al snel een voorsprong door een doelpunt van Florian Thauvin. Ajax kwam echter terug in de wedstrijd en kreeg uiteindelijk een penalty, die werd benut door Dusan Tadic. Uiteindelijk bleef het bij een 1-1 stand.

Hoewel Marseille liever had gezien dat ze hadden gewonnen, hebben ze toch een goed resultaat behaald. Door het gelijkspel hebben ze de schade beperkt en is de kans op de titel nog steeds aanwezig. Het blijft echter een lastige opgave voor Marseille, want Ajax heeft nog steeds de beste papieren om de titel te pakken.

Het is duidelijk dat Marseille nog steeds in de race is voor de titel, maar of ze het uiteindelijk gaan halen is nog maar de vraag. Wat wel duidelijk is, is dat ze vandaag een belangrijke stap hebben gezet door de schade te beperken bij gelijkspel in de ArenA.