Ole Gunnar Solskjaer verwacht meer van Manchester United na moeizame seizoensopener: 'We kunnen beter'

Ole Gunnar Solskjaer verwacht meer van Manchester United na moeizame seizoensopener: ‘We kunnen beter’

Ole Gunnar Solskjaer, de manager van Manchester United, is niet tevreden met de prestaties van zijn team tijdens de seizoensopener tegen Crystal Palace. Hoewel United de wedstrijd won met 4-0, was Solskjaer niet tevreden met het spel dat zijn team liet zien.

“We kunnen beter”, zei Solskjaer na de wedstrijd. “We moeten meer druk uitoefenen op de bal en meer gebruik maken van onze kansen. We hebben veel kansen gemist en dat is iets waar we aan moeten werken.”

Solskjaer benadrukte ook dat het team meer moet samenwerken om een betere prestatie neer te zetten. “We moeten meer samenwerken en elkaar beter begrijpen. We moeten ook meer leren over onze tegenstanders en hoe we hen het beste kunnen verslaan.”

De manager van Manchester United is ervan overtuigd dat zijn team beter kan presteren dan tijdens de seizoensopener. Hij is van plan om zijn spelers te trainen en te coachen om hun prestaties te verbeteren. “We moeten hard werken om ons spel te verbeteren en om ervoor te zorgen dat we beter presteren dan tijdens de seizoensopener.”

Solskjaer is vastbesloten om Manchester United naar een hoger niveau te brengen. Hij gelooft dat zijn team in staat is om betere prestaties neer te zetten dan tijdens de seizoensopener. Als hij zijn plannen uitvoert, kan Manchester United een grote concurrent worden in de Premier League.