Olcay Gulsen, Typhoon en Tineke de Nooij nemen deel aan Sterren op het Doek

Olcay Gulsen, Typhoon en Tineke de Nooij zijn de drie bekende Nederlandse artiesten die deel zullen nemen aan het televisieprogramma Sterren op het Doek. Het programma wordt uitgezonden op NPO 1 en is een samenwerking tussen de NTR en AVROTROS.

In Sterren op het Doek worden bekende Nederlanders gevraagd om een korte film te maken. De artiesten moeten hun eigen verhaal vertellen in de vorm van een film. De film wordt vervolgens beoordeeld door een jury.

Olcay Gulsen is een bekende Nederlandse zangeres en presentatrice. Ze is bekend van haar hit ‘I’m Not So Tough’ en haar optredens bij verschillende televisieprogramma’s. Olcay zal haar verhaal vertellen in de vorm van een korte film.

Typhoon is een Nederlandse hiphopartiest. Hij is bekend van zijn hits ‘De Vloer Is Lava’ en ‘Het Regent Zonnestralen’. Typhoon zal ook een korte film maken voor Sterren op het Doek.

Tineke de Nooij is een bekende Nederlandse actrice. Ze is bekend van haar rollen in films als ‘De Heineken Ontvoering’ en ‘De Marathon’. Tineke zal ook een korte film maken voor Sterren op het Doek.

Sterren op het Doek is een leuk programma dat bekende Nederlanders in de spotlights zet. Het programma begint op vrijdag 8 november om 20:30 uur op NPO 1. Olcay Gulsen, Typhoon en Tineke de Nooij zullen hun verhalen vertellen in de vorm van een korte film. Wees erbij om te zien hoe hun verhalen eruit komen te zien!