OG3NE veranderde koers: 'Alles wat we doen, moet ons gelukkig maken'

OG3NE veranderde koers: ‘Alles wat we doen, moet ons gelukkig maken’

OG3NE, de Nederlandse meidengroep bestaande uit de drie zussen Lisa, Amy en Shelley, heeft een nieuwe koers ingezet. Na jarenlang hard werken en veel successen, hebben de meiden besloten dat alles wat ze doen, hen gelukkig moet maken.

De zussen hebben al jarenlang samen gewerkt en hebben veel successen behaald. Ze wonnen in 2017 het Eurovisie Songfestival met hun nummer ‘Lights and Shadows’. Daarnaast hebben ze verschillende albums uitgebracht, waaronder hun laatste album ‘We Got This’.

Na al die jaren samenwerken, hebben de zussen besloten dat ze hun koers moeten veranderen. Ze willen niet meer alleen maar hard werken en succesvol zijn, maar ook gelukkig zijn. Daarom hebben ze besloten dat alles wat ze doen, hen gelukkig moet maken.

De meiden willen hun fans laten zien dat je je dromen kunt verwezenlijken als je er hard voor werkt, maar dat het ook belangrijk is om gelukkig te zijn. Ze willen dat hun fans weten dat je niet alleen maar hard hoeft te werken om succesvol te zijn, maar ook dat je gelukkig moet zijn met wat je doet.

OG3NE is een voorbeeld van hoe je je dromen kunt verwezenlijken en tegelijkertijd gelukkig kunt zijn. De meiden hopen dat hun fans geïnspireerd raken door hun verhaal en dat ze hun eigen dromen kunnen verwezenlijken door hard te werken én gelukkig te zijn.