Oekraïne zoekt naar buitenlandse rekruten voor het leger in 2021

De Oekraïense regering heeft aangekondigd dat ze in 2021 buitenlandse rekruten zal zoeken om het leger te versterken. De Oekraïense president, Volodymyr Zelensky, heeft een wet aangenomen die buitenlandse burgers toestaat om te dienen in het Oekraïense leger.

De wet stelt dat buitenlandse burgers die in Oekraïne wonen, of die een Oekraïense nationaliteit hebben, zich kunnen aanmelden voor militaire dienst. De wet stelt ook dat buitenlanders met een verblijfsvergunning in Oekraïne zich kunnen aanmelden voor militaire dienst.

De Oekraïense regering hoopt dat deze wet het leger zal versterken en de verdediging van het land zal verbeteren. De regering hoopt ook dat de wet zal helpen om meer buitenlanders naar Oekraïne te trekken.

De Oekraïense regering heeft ook een aantal voordelen aangekondigd voor buitenlandse rekruten. Deze voordelen zijn onder andere financiële steun, gratis medische zorg en een gratis opleiding.

De Oekraïense regering is van plan om deze wet in 2021 in werking te stellen. Ze verwacht dat er veel buitenlandse rekruten zullen zijn die geïnteresseerd zijn in militaire dienst in Oekraïne. De regering hoopt dat deze wet het leger zal versterken en de verdediging van het land zal verbeteren.