NU.nl’s Boordradio Formule 1-podcast gaat in november op tournee

NU.nl heeft een goed nieuws voor alle Formule 1-fans: de Boordradio Formule 1-podcast gaat in november op tournee! De podcast, die wordt gehost door NU.nl-journalisten Max Verstappen en Jeroen van Inkel, gaat langs verschillende steden in Nederland om de Formule 1-fans te ontmoeten en te laten zien hoe het is om een echte F1-podcast te maken.

De tournee begint op 8 november in Utrecht, waar Max en Jeroen een live-uitzending van de podcast zullen doen. Daarna gaan ze naar Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Maastricht. De tournee wordt afgesloten met een speciale uitzending in Groningen op 22 november.

Tijdens de tournee zullen Max en Jeroen interviews houden met bekende Formule 1-persoonlijkheden, zoals coureurs, teamleden en andere betrokkenen bij de sport. Ook zullen ze deelnemen aan discussies over de laatste ontwikkelingen in de Formule 1-wereld.

De podcast is gratis te beluisteren op NU.nl, iTunes, Spotify en andere streamingdiensten. De tournee is ook gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in Formule 1. Als je meer wilt weten over de tournee, kun je meer informatie vinden op de website van NU.nl.

Wees er snel bij, want de tickets voor de tournee gaan als warme broodjes over de toonbank!