NU.nl zoekt stagiair voor UX Design en Onderzoek

NU.nl, de grootste nieuwssite van Nederland, zoekt een stagiair voor UX Design en Onderzoek. Als stagiair bij NU.nl krijg je de kans om deel te nemen aan het ontwikkelen van innovatieve producten en services.

Als stagiair UX Design en Onderzoek zal je betrokken zijn bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten en services voor NU.nl. Je zal ook betrokken zijn bij het onderzoeken van gebruikersbehoeften en het verbeteren van de gebruikerservaring. Je zal ook betrokken zijn bij het testen van nieuwe producten en services, waardoor je een goed begrip krijgt van wat er nodig is om een goede gebruikerservaring te creëren.

Je zal ook betrokken zijn bij het analyseren van gebruikersdata om te begrijpen hoe mensen met NU.nl interacteren. Je zal ook betrokken zijn bij het ontwikkelen van prototypes en wireframes om ervoor te zorgen dat de producten en services die je ontwerpt, gebruiksvriendelijk zijn.

Als stagiair UX Design en Onderzoek bij NU.nl krijg je de kans om te werken met een team van professionals die ervaring hebben in het ontwerpen van producten en services voor gebruikers. Je krijgt ook de kans om te leren over de laatste trends in UX design en onderzoek.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur dan je CV en motivatiebrief naar NU.nl. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!