NU.nl zoekt een journalistieke illustrator

NU.nl, een van de meest bekende Nederlandse nieuwswebsites, heeft een oproep gedaan voor een journalistieke illustrator. De illustrator zal verantwoordelijk zijn voor het maken van illustraties die bijdragen aan het verhaal dat NU.nl vertelt.

De illustrator zal werken met een team van journalisten om verhalen te vertellen die de lezers kunnen begrijpen en waarmee ze zich kunnen verbinden. De illustrator zal ook verantwoordelijk zijn voor het maken van afbeeldingen die de lezers kunnen helpen de verhalen beter te begrijpen.

De illustrator die NU.nl zoekt moet een creatieve geest hebben en in staat zijn om verhalen te vertellen met behulp van hun illustraties. Ze moeten ook in staat zijn om verschillende stijlen te gebruiken, afhankelijk van het verhaal dat wordt verteld.

De illustrator moet ook goed op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van illustratie en technologie, en in staat zijn om deze trends te gebruiken om hun werk te verbeteren.

NU.nl is op zoek naar een illustrator die een passie heeft voor journalistiek en die in staat is om verhalen te vertellen met behulp van hun illustraties. Als je denkt dat je de juiste persoon bent, neem dan contact op met NU.nl om meer informatie te krijgen over deze unieke kans.