NU.nl zoekt een interactieredacteur voor de periode februari tot juni: Kom jij ons team versterken?

NU.nl zoekt een interactieredacteur voor de periode van februari tot juni. Ben jij op zoek naar een uitdagende en leuke baan in de journalistiek? Dan is dit je kans!

NU.nl is een van de meest populaire nieuwssites in Nederland. Dagelijks bezoeken miljoenen mensen de website om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Als interactieredacteur ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de interactieve content op de website. Je bent verantwoordelijk voor het schrijven, redigeren en publiceren van artikelen, video’s, foto’s en andere media. Je bent ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van lezers en het onderhouden van contact met lezers.

Als interactieredacteur bij NU.nl krijg je de kans om te werken met een team van ervaren journalisten en redacteuren. Je krijgt de kans om je vaardigheden te verbeteren door samen te werken met ervaren professionals. Je krijgt ook de kans om je kennis over journalistiek te verdiepen door het lezen van artikelen, het volgen van nieuws en het bijhouden van trends in de media.

Als je interesse hebt om ons team te versterken, stuur dan je CV en een korte motivatiebrief naar NU.nl. We zijn op zoek naar iemand die creatief, gemotiveerd en enthousiast is en die graag met anderen samenwerkt. We bieden een uitdagende en leuke baan met veel mogelijkheden om je vaardigheden te verbeteren.

Wees er snel bij, want we zijn op zoek naar iemand die ons team kan versterken voor de periode februari tot juni!