NU.nl zoekt een ervaren nieuwsredacteur: Kom jij bij ons werken?

NU.nl is op zoek naar een ervaren nieuwsredacteur! Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de journalistiek? Dan is dit je kans!

Als nieuwsredacteur bij NU.nl ben je verantwoordelijk voor het schrijven, redigeren en publiceren van nieuwsberichten. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een kwalitatief hoogwaardig nieuwsproduct dat aansluit bij de doelstellingen van NU.nl.

Je bent een ervaren journalist met een goed gevoel voor taal en een sterke interesse in nieuws. Je bent creatief, analytisch en hebt een goed oog voor detail. Je bent ook een teamplayer die goed kan samenwerken met collega’s om het beste resultaat te bereiken.

Je bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende onderwerpen en je bent in staat om te werken onder druk. Je bent ook bekend met de laatste trends en ontwikkelingen in de journalistiek.

Als je bij NU.nl komt werken, krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrière te versterken. Je krijgt toegang tot een dynamische omgeving met veel mogelijkheden om te leren en te groeien.

Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar NU.nl en wie weet word jij de nieuwe nieuwsredacteur!