NU.nl zoekt direct een Chef Sport

redactie

NU.nl is op zoek naar een nieuwe Chef Sportredactie. De functie is een uitdagende kans voor iemand met een passie voor sport en journalistiek.

Als Chef Sportredactie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van de sportredactie van NU.nl. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van content, het beheren van de sportredactie en het onderhouden van contacten met externe partijen.

Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie over sportevenementen, het maken van interviews met sporters en het schrijven van artikelen over sport. Je moet ook zorgen dat de content op NU.nl actueel en relevant is.

Je moet ook ervaring hebben met het maken van video’s, foto’s en audio-opnames. Je moet ook goed zijn in het gebruik van sociale media om de content te verspreiden.

De ideale kandidaat voor deze functie heeft een afgeronde opleiding in journalistiek, communicatie of een vergelijkbare discipline. Je moet ook een goede kennis hebben van sport, evenals ervaring met het schrijven van artikelen. Je moet ook goed zijn in het werken met verschillende soorten media.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur dan je CV en een motivatiebrief naar NU.nl. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!