NU.nl-redactie staakt vandaag tussen 11.00 en 12.00 uur

Vandaag staakt de NU.nl-redactie tussen 11.00 en 12.00 uur. De staking is een protest tegen de slechte arbeidsomstandigheden binnen de redactie. De redacteuren eisen meer personeel, meer tijd voor onderzoek en meer respect voor hun werk.

De staking is georganiseerd door de NU.nl-redacteuren zelf. Zij willen dat hun stem gehoord wordt door de directie van NU.nl. De staking is bedoeld om aandacht te vragen voor hun situatie en om hun eisen kracht bij te zetten.

De staking begint om 11.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Tijdens deze periode zal er geen nieuws worden gepubliceerd op NU.nl. De redacteuren hopen dat de staking een signaal afgeeft aan de directie van NU.nl, zodat er verbeteringen kunnen worden doorgevoerd.

De staking is een laatste middel om hun eisen kracht bij te zetten. De redacteuren hopen dat hun actie resultaat zal hebben en dat er verbeteringen komen in hun situatie. Het is belangrijk dat de directie van NU.nl luistert naar de stem van de redacteuren en hun eisen serieus neemt.