NS Vindt Meer Verloren Voorwerpen in Treinen Dit Jaar, Van Sleutels Tot Sjoelbakken

NS heeft dit jaar meer verloren voorwerpen in treinen gevonden dan ooit tevoren. Van sleutels tot sjoelbakken, er is van alles verloren gegaan in de treinen van NS.

Volgens NS is het aantal verloren voorwerpen in de treinen in 2019 met 11 procent gestegen ten opzichte van 2018. Er zijn meer dan 100.000 voorwerpen gevonden, waaronder onder andere sleutels, telefoons, koffers en sjoelbakken.

NS heeft een speciale afdeling die zich bezighoudt met het teruggeven van verloren voorwerpen. Deze afdeling heeft al meer dan 10.000 verloren voorwerpen teruggegeven aan de reizigers.

NS adviseert reizigers om hun verloren voorwerpen zo snel mogelijk te melden bij de NS-klantenservice. Op deze manier kunnen ze hun kans op het terugkrijgen van hun verloren voorwerp vergroten.

NS is ook begonnen met het gebruik van technologie om verloren voorwerpen te traceren. Zo kunnen reizigers hun verloren voorwerpen gemakkelijker terugvinden.

Het is belangrijk dat reizigers hun verloren voorwerpen zo snel mogelijk melden bij de NS-klantenservice. Op deze manier kunnen ze hun kans op het terugkrijgen van hun verloren voorwerp vergroten.