NS: Treinen tussen Nederland en Duitsland hervatten normale dienstregeling

De treindienst tussen Nederland en Duitsland is hervat met een normale dienstregeling. Dit betekent dat reizigers weer kunnen reizen tussen de twee landen.

De hervatting van de treindienst is mogelijk gemaakt door de versoepeling van de coronamaatregelen in beide landen. Reizigers moeten echter nog steeds rekening houden met bepaalde maatregelen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand.

De hervatting van de treindienst is goed nieuws voor veel reizigers. Het biedt een veilige en betrouwbare manier om tussen Nederland en Duitsland te reizen. Reizigers hoeven zich geen zorgen te maken over het vinden van een alternatief voor de trein, zoals het huren van een auto of het boeken van een vlucht.

De hervatting van de treindienst tussen Nederland en Duitsland biedt ook economische voordelen. Het verbetert de verbinding tussen de twee landen en maakt het gemakkelijker voor bedrijven om handel te drijven en mensen om te reizen.

Hoewel de treindienst tussen Nederland en Duitsland hervat is, is het belangrijk dat reizigers de coronamaatregelen blijven volgen. Alleen op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de treindienst veilig en betrouwbaar blijft.