NPO bespreekt terugkeer van Van Nieuwkerk: ‘Verwend in belangstelling’

De NPO heeft vandaag een vergadering gehouden om te bespreken of Matthijs van Nieuwkerk terugkeert naar de Nederlandse televisie. Van Nieuwkerk was een populaire presentator van het Nederlandse programma ‘De Wereld Draait Door’ en heeft veel fans.

De NPO heeft bevestigd dat er gesprekken zijn geweest met Van Nieuwkerk over een mogelijke terugkeer. Een woordvoerder van de NPO zei dat de vergadering “verwend was in belangstelling”.

Van Nieuwkerk heeft een lange carrière in de Nederlandse televisie. Hij begon als presentator bij de VARA in 1991 en presenteerde vervolgens verschillende programma’s, waaronder ‘De Wereld Draait Door’. In 2017 besloot hij te stoppen met het programma, maar hij bleef actief als presentator van andere programma’s.

De NPO heeft nog geen beslissing genomen over de terugkeer van Van Nieuwkerk. De woordvoerder zei dat er nog meer gesprekken zullen plaatsvinden voordat er een definitieve beslissing wordt genomen.

Het is duidelijk dat veel mensen enthousiast zijn over de mogelijke terugkeer van Van Nieuwkerk. Het is echter nog onduidelijk of hij daadwerkelijk terugkeert naar de Nederlandse televisie. We zullen moeten afwachten wat de uiteindelijke beslissing van de NPO is.