Nottingham dreigt met puntenaftrek na overtreding financiële regels

Nottingham dreigt met puntenaftrek na overtreding financiële regels

De Engelse voetbalclub Nottingham Forest heeft een waarschuwing gekregen van de Engelse voetbalbond. Ze dreigen met puntenaftrek als de club niet voldoet aan de financiële regels.

De waarschuwing komt nadat Nottingham Forest de financiële regels heeft overtreden door te veel geld uit te geven aan spelers. De club heeft ook te veel geld uitgegeven aan de lonen van de spelers en heeft niet voldaan aan de verplichtingen om de schulden af te lossen.

De Engelse voetbalbond heeft Nottingham Forest gewaarschuwd dat ze punten kunnen verliezen als ze niet voldoen aan de financiële regels. De club heeft nu twee maanden om de financiële situatie te verbeteren en de schulden af te lossen. Als ze dit niet doen, zullen ze punten verliezen.

De club heeft al eerder geprobeerd om de financiële situatie te verbeteren door de lonen van de spelers te verlagen en door meer geld te verdienen met merchandising. Maar het lijkt erop dat dit niet genoeg is om de schulden af te lossen.

De club heeft nu twee maanden om hun financiële situatie te verbeteren, anders zullen ze punten verliezen. Het is belangrijk dat Nottingham Forest de financiële regels volgt, zodat ze kunnen blijven concurreren in de Engelse competitie.