NOS: ‘Te weinig budget om het WK volledig te kunnen uitzenden, maar hoge kijkcijfers’

De Nederlandse publieke omroep NOS heeft aangekondigd dat er te weinig budget is om het WK voetbal volledig te kunnen uitzenden. Hoewel de NOS de belangrijkste wedstrijden wel zal uitzenden, zullen er veel wedstrijden die niet uitgezonden worden. Toch hebben de kijkcijfers van de NOS tijdens het WK een hoog niveau bereikt.

De NOS heeft aangegeven dat er te weinig budget is om alle wedstrijden van het WK te kunnen uitzenden. De NOS heeft aangegeven dat ze alleen de belangrijkste wedstrijden zullen uitzenden, waaronder de wedstrijden van het Nederlands elftal. De NOS heeft aangegeven dat er een aantal andere wedstrijden niet uitgezonden zullen worden.

Hoewel de NOS niet alle wedstrijden kan uitzenden, hebben de kijkcijfers van de NOS tijdens het WK een hoog niveau bereikt. De NOS heeft aangegeven dat de kijkcijfers van de wedstrijden van het Nederlands elftal bijna twee keer zo hoog waren als de gemiddelde kijkcijfers van andere wedstrijden. Ook de kijkcijfers van andere belangrijke wedstrijden waren hoger dan gemiddeld.

Hoewel de NOS te weinig budget heeft om alle wedstrijden van het WK te kunnen uitzenden, hebben de kijkcijfers van de NOS tijdens het WK een hoog niveau bereikt. De NOS heeft aangegeven dat ze blij zijn met de hoge kijkcijfers en dat ze ervan overtuigd zijn dat ze ook in de toekomst een goede dienstverlening kunnen blijven bieden aan hun kijkers.