Nordin Amrabat: 'Chaos sijpelt door naar het veld' na de overwinning van AEK op Ajax

Nordin Amrabat: ‘Chaos sijpelt door naar het veld’ na de overwinning van AEK op Ajax

Nordin Amrabat heeft de overwinning van AEK op Ajax gevierd met de woorden ‘Chaos sijpelt door naar het veld’. Deze uitspraak is een verwijzing naar de turbulente periode waarin AEK zich bevindt.

De club uit Athene is al maanden in een financiƫle crisis verwikkeld, waardoor er veel onzekerheid is ontstaan. Er zijn veel geruchten over een mogelijke faillissement, maar de club is erin geslaagd om deze crisis te overleven.

De overwinning op Ajax is daarom een grote opluchting voor de club en de supporters. Nordin Amrabat heeft deze overwinning gevierd met de woorden ‘Chaos sijpelt door naar het veld’. Deze uitspraak is een verwijzing naar de turbulente periode waarin AEK zich bevindt.

Het is een mooi moment voor de club en de supporters. De overwinning op Ajax is een bewijs dat de club nog steeds in staat is om te presteren, ondanks alle problemen die ze hebben gehad. Het is een teken van hoop voor de toekomst van AEK.

Nordin Amrabat heeft met zijn uitspraak laten zien dat hij begrijpt wat er aan de hand is bij AEK. Hij heeft laten zien dat hij een echte fan is en dat hij de club steunt in moeilijke tijden. Het is een mooi gebaar van hem dat hij de overwinning zo heeft gevierd.