Noorse Prinses Märtha Louise gaat volgend jaar in het huwelijk met omstreden Durek Verrett

Noorse Prinses Märtha Louise gaat volgend jaar in het huwelijk met de Amerikaanse spirituele leider Durek Verrett. De aankondiging van het huwelijk heeft veel ophef veroorzaakt, omdat Verrett omstreden is.

Märtha Louise is de oudste dochter van de voormalige koning Harald V van Noorwegen. Ze is een van de meest bekende leden van de Noorse koninklijke familie. Märtha Louise is een zakenvrouw, schrijfster en spiritueel leider.

Verrett is een Amerikaanse spirituele leider die bekend staat om zijn controversiële opvattingen over spiritualiteit. Hij staat bekend als een ‘alternatieve genezer’ en beweert dat hij mensen kan genezen door middel van spirituele energie. Hij heeft ook beweerd dat hij in staat is om mensen te helpen bij het veranderen van hun leven door middel van spirituele technieken.

Hoewel Märtha Louise en Verrett al een tijdje samen zijn, heeft de aankondiging van hun huwelijk veel ophef veroorzaakt. Veel mensen zijn het er niet mee eens dat Märtha Louise haar toekomstige echtgenoot zo omstreden vindt. Sommige critici hebben zelfs gezegd dat het huwelijk een schande is voor de Noorse koninklijke familie.

Hoewel er veel kritiek is op het komende huwelijk, hebben Märtha Louise en Verrett bevestigd dat ze volgend jaar in het huwelijk zullen treden. Ze hebben ook gezegd dat ze de kritiek begrijpen, maar dat ze hun liefde voor elkaar niet zullen laten beïnvloeden door wat anderen zeggen.

Het huwelijk van Märtha Louise en Verrett zal waarschijnlijk veel aandacht trekken wanneer het volgend jaar plaatsvindt. Hoewel er veel kritiek is op hun verloving, lijkt het erop dat de twee verliefde geliefden hun liefde voor elkaar niet zullen laten beïnvloeden door wat anderen denken.