Noor Kongshaug verrast met overwinning op 1.500 meter, waarmee ze Europese titel van Nuis afpakt

Noor Kongshaug heeft vorige week verrast met haar overwinning op de 1.500 meter tijdens de Europese kampioenschappen schaatsen in Thialf. Met haar tijd van 1.54,22 seconden pakte ze de Europese titel van Kjeld Nuis af.

Noor Kongshaug is een jonge Noorse schaatsster die pas twintig jaar oud is. Ze begon al op jonge leeftijd met schaatsen en heeft al een aantal internationale successen behaald. Dit jaar won ze de Europese titel op de 1.500 meter, waarmee ze Kjeld Nuis versloeg, de huidige wereldkampioen op deze afstand.

Kongshaug was erg verrast door haar overwinning en liet weten dat ze nooit had gedacht dat ze de Europese titel zou winnen. Ze vertelde dat het een geweldig gevoel was om te winnen en dat ze erg trots is op wat ze heeft bereikt.

De overwinning van Kongshaug is een grote verrassing voor de schaatssport. Ze heeft laten zien dat je ook op jonge leeftijd al grote successen kunt behalen. Met haar prestatie heeft ze bewezen dat er nog veel meer mogelijk is in de schaatssport.

Het is duidelijk dat Noor Kongshaug een grote toekomst in de schaatssport heeft. We kunnen niet wachten om te zien wat ze in de toekomst nog meer gaat bereiken!