Noor Alfallah en Al Pacino blijven samen volgens woordvoerder

De geruchten dat Hollywood-iconen Al Pacino en Noor Alfallah een stel zijn, zijn bevestigd door een woordvoerder. De twee zijn al een tijdje samen en hebben een hechte band.

Noor Alfallah is een 22-jarige actrice, model en filmmaker uit Los Angeles. Ze is het meest bekend van haar rollen in films als ‘The Big Short’ en ‘The Bling Ring’. Ze heeft ook gewerkt aan korte films zoals ‘The Little Prince’ en ‘The Girl Who Fell from the Sky’.

Al Pacino is een 81-jarige acteur, regisseur en producent die al meer dan 50 jaar actief is in de filmindustrie. Hij is vooral bekend van zijn rollen in films als ‘The Godfather’, ‘Scarface’ en ‘Scent of a Woman’.

De twee werden voor het eerst samen gezien in januari 2020, toen ze samen op vakantie gingen naar Mexico. Volgens een woordvoerder zijn ze al een tijdje samen en hebben ze een hechte band. Er wordt gezegd dat de twee elkaar al langer kennen, maar pas recentelijk hun relatie openbaar hebben gemaakt.

Het nieuws over de relatie tussen Al Pacino en Noor Alfallah is opgewonden ontvangen door fans over de hele wereld. Velen hopen dat de twee samen gelukkig zullen blijven.