Nog steeds geen reactie vanuit Kremlin en Wagner: Alles wijst erop dat Prigozhin is overleden

Nog steeds geen reactie vanuit Kremlin en Wagner: Alles wijst erop dat Prigozhin is overleden

De laatste weken is er veel gespeculeerd over de dood van de Russische miljardair Yevgeny Prigozhin. Prigozhin was een belangrijke figuur in de Russische politiek en had een grote invloed op het Kremlin. Hij was ook een van de oprichters van het private militaire bedrijf Wagner Group.

De geruchten over zijn dood begonnen toen hij niet meer te zien was op openbare gelegenheden. Ook werd er gezegd dat hij zou zijn overleden aan een hartaanval. Hoewel er geen officiële verklaring is geweest vanuit het Kremlin of Wagner Group, lijkt alles erop te wijzen dat Prigozhin is overleden.

De Russische media hebben verschillende berichten gepubliceerd over de mogelijke dood van Prigozhin. Ook hebben verschillende Russische politici gereageerd op de geruchten. Hoewel er nog geen officiële verklaring is geweest, lijkt het erop dat Prigozhin werkelijk is overleden.

Het Kremlin en Wagner Group blijven echter stil over de dood van Prigozhin. Hoewel er veel speculatie is, is er nog steeds geen officiële verklaring geweest. Het lijkt erop dat het Kremlin en Wagner Group de dood van Prigozhin liever niet willen bevestigen.

Hoewel er nog steeds geen officiële verklaring is, lijkt alles erop te wijzen dat Yevgeny Prigozhin is overleden. Het Kremlin en Wagner Group blijven echter stil over de dood van de miljardair. Het is dus nog steeds afwachten wat de officiële verklaring zal zijn.