Noa Vahle krijgt Hélène Hendriks als mentor in plaats van moeder Linda de Mol

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, heeft een nieuwe mentor gekregen. In plaats van haar moeder Linda de Mol, heeft Noa nu Hélène Hendriks als mentor.

Hélène Hendriks is een bekende Nederlandse presentatrice en schrijfster. Ze is vooral bekend van haar programma’s zoals ‘De Wereld Draait Door’ en ‘De Slimste Mens’.

Noa Vahle is de dochter van Linda de Mol en haar ex-man, John Vahle. Noa is 14 jaar oud en woont in Amsterdam. Ze heeft al een aantal jaren een goede band met Hélène Hendriks.

Noa’s moeder Linda de Mol heeft haar dochter altijd gesteund bij alles wat ze doet. Maar omdat Linda druk bezig is met haar carrière, was het moeilijk voor haar om Noa’s mentor te zijn. Daarom heeft Noa Hélène Hendriks gevraagd om haar te helpen bij het maken van belangrijke beslissingen in haar leven.

Hélène Hendriks is blij dat ze Noa kan helpen en ziet het als een grote verantwoordelijkheid. Ze is van plan om Noa te helpen met advies over school, carrière en relaties. Ook wil ze Noa helpen om haar dromen te verwezenlijken.

Noa is erg blij met haar nieuwe mentor en is dankbaar dat Hélène Hendriks bereid is om haar te helpen. Ze is ervan overtuigd dat Hélène haar zal helpen om de juiste beslissingen te nemen in haar leven.