Noa Lang van PSV mist krachtmeting met Sevilla in Champions League

Noa Lang van PSV mist krachtmeting met Sevilla in Champions League

Noa Lang, de 19-jarige aanvaller van PSV, mist de krachtmeting met Sevilla in de Champions League. De jonge speler is geblesseerd geraakt tijdens de wedstrijd tegen Willem II en heeft een hamstringblessure opgelopen. Hoewel hij het duel nog heeft uitgespeeld, is hij helaas niet fit genoeg om mee te doen aan de wedstrijd tegen Sevilla.

De blessure komt op een ongelukkig moment voor Lang, die een van de belangrijkste spelers was in de wedstrijden tegen FC Basel en Lazio Roma. Hij scoorde twee keer in deze wedstrijden en was een van de uitblinkers in het team.

De blessure betekent dat PSV zal moeten improviseren voor de wedstrijd tegen Sevilla. Hoewel er nog geen officiƫle verklaring is, lijkt het erop dat Cody Gakpo zijn plek zal innemen. Gakpo heeft al eerder bewezen dat hij een belangrijke speler kan zijn voor PSV en hij zal zijn best moeten doen om de afwezigheid van Lang op te vangen.

Hoewel het jammer is dat Noa Lang niet mee kan doen aan de wedstrijd tegen Sevilla, is het belangrijk dat hij zichzelf nu rust gunt om zo snel mogelijk hersteld te raken. Als hij fit is, kan hij weer meedoen aan de laatste wedstrijden van PSV in de Champions League.